Jag som hänger med kändisar




Igår var jag ute och sprang med Patrick Wolf. Ville bara säga det.

"Vad är Kafka?"



Chill on the grill med Mutter idag. Det blir till att ta fram dippen, morötterna och Twilight (jag vet, fy skam). Är lite besviken över att jag inte "pallade trycket", hade trots allt lovat, dyrt och heligt, att aldrig aldrig ALDRIG se Twilight-filmerna. Men, min mor är min Gud. Hennes ord är min lag.

Spring som vinden Bullseye!

Tråkigt väder ute idag. Som tur sitter jag ändå bara hemma. För jag är sjuk. Tror dock att det är en självförvållad sjukdom, till följd av ätandet av för många scones. Hur som helst, nu ska det bli musik på högsta volym med dans som högsta prioritet.

So long, suckers!

Sparklehorse – Wish You Were Here


Du vill vara något som tilltalar mig

Nu hörs vi igen. Inte en sekund för tidigt kanske vissa tycker, de flesta inte. Igår kväll var en mindre besvikelse då jag upptäckte att vissa i min närhet inte är så underbara som det första intrycket påstod. Men men, inget att tjura över. Så, över till viktigare grejer. För det första: don't do drugs, man. För det andra: särskilt inte såna från spicenordic. Det är skit. All of it.

Puss!

I hope you don't eat me up

Sitter i sängen och lyssnar på "The Best of The Art of Noise". På vinyl. However, igår konstaterade några i min klass att jag aldrig slutar le. Kanske är därför jag alltid har kramp i kinderna. Trodde det berodde på att jag åt för mycket, men icke sa nicke.

"och bara, bara vara vänner
och tala om allt, vi kan väl tala om allt
men vi ska bara, bara vara vänner
och tala om allt, vi kan väl tala om allt
med varann"

Precis så.

Matorgasm

"Om choklad hade varit en man hade jag ätit upp honom"

Oh yes.

Att blåsa såpbubblor

Tänkte på en sak. Varför heter det bamsestor? Och ännu mer intressant, vilket kom först? Bamse, eller bamsestor? Sjukt värt att fundera på.

Cat Power – Sea of Love


Jag tror jag hallucinerar

Förkyld. Vaknade av att jag knappt kunde andas. Det verkar inträffa mig ofta. Skulle alltså köpa nässpray till följd av den horribla nästäppan igår efter att apoteket stängt. Men mataffären sålde visst inte "drugs" till folk under 18. Tur i oturen kanske? Vem vet, jag kanske hade kunnat bli beroende.

Jag är död



Just nu känns det som att jag trampar genom marken. Föreställer mig att det skulle vara som Alice i underlandet. Men det är bara obehagligt. Lyssnar igenom Salem Al Fakirs senaste skiva "Ignore this". Jag har aldrig varit något stort fan av människan eller hans musik. Och blev det tyvärr inte nu heller. Men han är söt. Ja, han är väldigt söt.

Are you an idiot?
No sir, I'm a dreamer.


Yey!

ÄppelPäppelPironParon. Ja, vi vet ju alla hur det slutar. Hur som helst, nu har biljetterna till efterlängtade Emmabodafestivalen äntligen köpts! Det kommer bli en fantastisk musikupplevelse. Oslagbart. Helt enkelt underbart.

Har dessutom köpt en finfin väska. Jag gillar.

Försmak Cut Copy – Lights & Music

Idioti



Inatt blev jag jagad av en blåval genom en park.

Jag är dålig på att ljuga. De enda som tror på mig är mina föräldrar. Vilka, i och för sig, lever i förnekelse. I en värld full av missuppfattade genier tror jag nog att jag är den störste. Alla dessa är såklart också idioter. För som Kent sjunger, "I en värld full av idioter står han först i kö". Visste ni att jag är en "han"? För mina vänner, det är mig han sjunger om. Och jag är smickrad.

Lyssna! Jonathan Johansson – Aldrig ensam


...

Hippopotomonstrosesquippedaliophobia - rädsla för långa ord. Mycket lustigt.

http://open.spotify.com/track/0430F6pa9ricA4wUXWOsNn

Igår var det svårt att somna.


Looking for cred, are you?

Nämen nu, vänner, nu har jag äntligen hämtat ut de extremt efterlängtade bilderna. Jag kan säga att det behövdes. Särskilt nu när man är "back from spring break" som man säger så fint i något engelsktalande land. Men som sagt, skolan har börjat. Jag söker ert medlidande.


Mäkta imponerande

"Svettigt". Jovisst, vi gillar. Idag jobbade jag faktiskt. Till motsats från igår var det nu jag som inte ville ha The Boss på jobbet. En tråkig människa det där. Spillde grädde och lekte låtsasbajs-krig med Alex. Trots utmattningen (till följd av fem kalas med hyperaktiva ungar) så blev det så att jag... *trumvirvel*... tränade! Imponerande, tänker ni säkert nu. Jo, det kan ni ha klart för er att det var. Svettigt var det också för den delen.

Fall Hard

Ramla runt, prata strunt. Jo, det är dagen i ett nötskal. Jag stressade på väg till jobbet, när det till min stora förtret visade sig att The Boss inte ville ha mig där. Bestämde mig för att stanna kvar ute och ägna en kvart åt att knäppa slut på kamerafilmerna. Öppen dörr, högt ljud. Musik i hela huset. Dansade runt, själv, som en galning. Mer av det, tack. Men snart är lovet slut. Och då blir det ångest ångest.


Jag har varit vilsen, Lisa

Smala Sussie, en av dom sjukaste filmerna jag har sett.

Hoppa fram till 8:10. Oslagbart.
http://www.youtube.com/watch?v=_0HTBpD7nvc


Monoton & Minimal

Jobbjobbjobb. Var med DeLilleGosebjorn igår, en fin tjej helt enkelt. Vi bakade chokladmuffins och rapade ostbågar. Sen kurade vi ihop oss framför tvn och såg på Sjätte sinnet. Obehaglig film säger jag bara. Olle var också där, han gömde sig under en filt.

Igår var en bra dag.

RSS 2.0